- Poštovné na výdajné miesta
ZDARMA od 55 Eur - Cenník dopravy
- Obchodné podmienky
- Ochrana osobných údajov
- Výkup kníh
- Otváracia doba
- Ut-Pia 10:00-12:30 ; 13:00-17:00
So 10:00-14:00
- Adresa
- Farská 32
949 01 Nitra
- Kontakty
- 0949 812 267 | 0902 701 106
- Napíšte nám
Kuchárske knihy
Napíšte nám
Zdieľať
Fyziológia chuti
Jean Anthelme Brillat - Savarin 6.50 € Vložiť do košíka- Popis: Zobraziť
- Vydavateľ: Tatran / Svetová tvorba
- Stav: A - Používaná, pekný stav
- Rok vydania: 1987
- Jazyk: Slovenčina
- Väzba: Tvrdá väzba
- Strany: 211
- Viac: databazeknih.cz
natrhnutý prebal
Popis
Fyziológia chuti alebo úvahy o gastronomickom umení. Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parižskym gastronómom